Startsida / Inlägg

Skrattattacker, galna kollegor, spännande resor och intervjuer…

av Jenny Alexandersson
jenny.jpg

Tiden går snabbt när man har roligt. Jag har svårt att förstå att det redan har gått ett år sedan jag började på Aftonbladet. Jag minns fortfarande samtalet från bladets personalchef i februari förra året. Jag hade precis lämnat Victorias och Daniels pressmöte på slottet. De hade glatt berättat om sin förlovning och jag hade inte en tanke på att jag skulle bevaka bröllopet för någon annan tidning än den jag jobbade på då. Men saker och tillstånd förändras. 

Nu ett år senare ser jag tillbaka på ett år fyllt av skratt, glädje, teamkänsla, sena nätter, stora godispåsar, galna kommentarer, härliga kollegor, snygga löp och stora rubriker, fler skattattacker, många resor, spännande uppdrag, intervjuer, intressanta samtal… ja man kan verkligen säga att det varit ett spännande år. Och ett lärorikt sådant. Jag har ofantligt bra kollegor och chefer och lär mig nya saker varje dag. 

Under det här året har Aftonbladet bland annat avslöjat Daniels svensexa, grabbgängets resa till Cortina, fått en intervju med Victoria och Daniel i Storlien, avslöjat Carl Philips nya flickvän och fått de första bilderna på paret, avslöjat Madeleine och Jonas framtida bostadsplaner (Villa Parkudden), att Jonas fått hjälp av pr-byrån JKL, fått intervjuer med drottningen angående anklagelsen att hon har Alzheimers och angående Madeleines förhållande med Jonas, avslöjat blivande brudparet provsmakning av bröllopsmenyn, att paret höll privata middagar med partiledarna som ett led i Daniels prinsskola, avslöjat att polisen har ett hemligt samarbete med holländsk polis för att undvika attacker inför bröllopet, att Madeleine fått i uppdrag att inreda Haga slott, avslöjat att Regeringen skjuter till 10 miljoner till det kungliga bröllopet, att Madeleine också har lidit av dyslexi, att Daniel får utbildning av hovet, att Victorias brudklänning designas av Pär Engsheden … och mycket mer!

Det har varit en skön blandning av granskningar, avslöjanden och mer lättsamt berättande. 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joel Holmgren och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB