Startsida / Inlägg

Victoria bryter sin tärnpakt

av Jenny Alexandersson
victoria.jpg

Dagens Aftonbladet är full av kungliga nyheter. Bland annat avslöjar vi att kronprinsessan inte kommer att hålla löftet till bästa vännerna. Victoria vill hellre ha många brudnäbbar än tärnor. Det blir högst en tärna i brudföljet i Storkyrkan. Många kungligheter låter sina gudbarn vara brudnäbbar – Victoria har 14 stycken! 

Nu kommer inte alla gudbarnen att ingå i näbbet utan de som är tillräckligt gamla för att ta instruktioner och som kan tycka att det är roligt att vara med. 

Dessutom avslöjar vi att Daniel Westlings systerdöttrar Vera och Hedvig också kommer att få vara med. Det är fint tycker jag. Familjen Westling kommer att känna sig minst lika delaktiga i bröllopet som Victorias släkt och vänner. 

Vad Victorias bästa vänner tänker om saken? Ingen fara. De vill såklart att Victoria ska få en fantastisk dag och att de själva inte blir tärnor spelar mindre roll, det är Victoria som bestämmer vad hon vill göra och hur hon vill ha det på sin bröllopsdag. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB