Startsida / Inlägg

Charles och Camilla på besök i Spanien

av Jenny Alexandersson
letizia1.jpg

På tal om föregående inlägg så är den här bilden på spanska Letizia och hennes man Felipe kanske inte heller årets bästa kungliga bild. Letizia försvinner in i bakgrunden, det ser ut som om hennes klänning är sydd av samma tyg som draperiet där bakom.

Hur som helst, kronprins Felipe och hans fru är på väg att välkomna prins Charles och Camilla till en galamiddag på slottet i Madrid. Det är parets första officiella besök i landet och de har programpunkter i både Madrid och i Sevilla de närmaste dagarna.

letizia2.jpg

Jag har alltid gillat Letizias stil, hon väljer ofta lite annorlunda  klänningar och bär ofta supersnygga klackar och coola smycken. Men tyvärr så spär bilder som den här på alla rykten om att hon lider av ätstörningar. Hovet har aldrig kommenterat de här ryktena men många utländska fotografer som bevakar det spanska kungahuset har berättat för mig att det finns en stor oro över Letizias tillstånd.  

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB