Startsida / Inlägg

Hej mitt vinterland! Vart tog våren vägen?

av Jenny Alexandersson
slade.jpg

Trots att jag blev förvarnad när jag såg på nyheterna i går kväll så var jag inte alls beredd på minusgrader när jag vaknade i morse. Jag har njutit av solen hela helgen och även om det inte har varit supervarmt så väcktes hoppet om att våren faktiskt är här på allvar. Well…. jag fick vira in mig i halsduk och trä på vantarna igen när jag promenerade till jobbet i morse.

Några som nyss rumlade runt i vinterlandet är prins Joachim och hans familj. De besökte Illulisaat på Grönland där de fick åka släde efter ett hundspann.

slade2.jpg

Norske prins Haakon har inte heller lämnat vintern bakom sig. I onsdags besökte han Norsk Folkehjelp Sanitet Veggli Rollags vakthytte i Buskerud. Prinsen fick hänga med på en räddningsaktion (fejkad såklart!) för att leta efter lavinoffer. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB