Startsida / Inlägg

Prins Daniel kör sitt eget race

av Jenny Alexandersson
vic2.jpg

I går besökte Daniel och Victoria mina hemtrakter på västkusten. Det är roligt att se dem tillsammans, de hittar alltid små ögonblick när de kan bekräfta varandra. En snabb blick, en kram eller en handfattning. Chansen är stor att de är världens mest kärleksfulla kungliga par just nu. 

Det är även kul att se är att de jobbar på precis samma sätt som kungen och drottningen. För att maximera sina besök och resor ser de till att ha separata program. Daniel kör numera sitt eget race och riktar in sig på hälsa och friskvård. I går besökte han idrottsklubben Grunden Bois medan Victoria tittade på hällristningar i Lysekil. 

 • Tjänstgörande redaktör: Matilda Andersson, Nils Höglander, Aleksandra Wojcik
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB