Startsida / Inlägg

Kungafamiljen på Facebook?

av Jenny Alexandersson
sida.jpg

Det är ingen nyhet precis, men värt att notera igen. Ni har väl inte missat att hovet har uppdaterat sina bilder på kungafamiljen? Nu ligger Daniel och Victoria på webben iklädda sina tjusiga bröllopskläder och sidan känns lite mer uppdaterad. 

Vid det brittiska bröllopet pratade jag kungligheter och sociala medier i SVT:s morgonsoffa. Jag tycker att det svenska kungahuset har blivit bra på att förmedla info via sin hemsida, men visst vore det roligt att se hovet på Facebook och Twitter? Allra bäst på sociala medier är Storbritannien, under bröllopet fullständigt pumpade det brittiska hovet ut information om bruden, brudgummen, gästerna, kyrkan och bröllopet. Det blir fem  :+++++:  för det brittiska kungahusets infoavdelning! De fanns på FB, Twitter och på mailinglistor. 

Bild: Faksimil från kungahuset.se

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB