Startsida / Inlägg

Victoria och Daniel i Ockelbo och Tyskland

av Jenny Alexandersson
v&d.jpg

Den 19 maj åker Daniel och Victoria till Ockelbo på besök. Orten är ju parets favorittillhåll och ockelboarna är så måna om sin prins och prinsessa att de håller knäpptyst om parets privata besök. Men nu får de äntligen chans att glänsa lite mer öppet, på torsdag klockan 11.00 anländer de till Daniels hemstad för ett tre dagar långt besök som avslutas i Gävle. 

En av programpunkterna är ett besök på Åbyggeby Landsbygdscenter som är ett läger för stadsbarn och som var en bröllopsgåva till paret. 

Den sista programpunkten är Gävletravet där Daniel är prisutdelare i ett nyinstiftat lopp – H.K.H. Prins Daniels lopp. Man kommer även att köra ett kändislopp till förmån för Kronprinsessan Victorias fond.

Den 24:e maj reser de till Tyskland för att besöka München och Berlin. I München ska Victoria bland annat delta i ett rundabordssamtal om forskning och innovationer. Ett mer detaljerat program hittar du här!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB