Startsida / Inlägg

Grattis på födelsedagen Victoria!

av Jenny Alexandersson

I dag blir kronprinsessan Victoria 34 och det firas precis som alla andra år på Solliden och senare på Borgholms idrottsplats på Öland. Jag kan inte minnas hur många Victoriadagar som jag har varit på plats där nere, men i år är det mina fina kollegor som håller ställningarna på Öland. 

Skärmavbild 2011-07-14 kl. 12.13.11.png

Igår tjuvstartade Victoria och Daniel firandet genom att ta emot en bröllopsgåva från Borgholms kommun. Paret fick de två lindarna redan förra året vid bröllopet men det är först nu som de officiellt tar emot dem. I dag står de planterade på torget framför stadshuset. 

Skärmavbild 2011-07-14 kl. 12.16.10.png

Carl Philip passade på att ta en tur på sjön för att åka lite vattenskidor. Jag gissar att det är en av hovets anställda som kör båten för jag kan inte riktigt känna igen mannen som någon vän eller släkting. 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Mia Carron och Annika Panas
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB