Startsida / Inlägg

Kungaglitter på kungens middag för nobelpristagarna

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2011-12-12 kl. 09.38.22.png

I går bjöd kungen alla nobelpristagare på middag på slottet. Efter den flera timmar långa nobelfesten i lördags misstänkte jag att Victoria var helt slut, att vara höggravid och sitta ner timme ut och timme in kan vara oerhört tröttande och plågsamt, speciellt om man inte har chans att resa sig och gå på toaletten eller sträcka på sig. Men trots att kronprinsessan såg ganska utsjasad ut under tv-sändningens sista timmar så klarade hon sig fint. Och det var strongt av henne att vara med även på söndagens middag.

Skärmavbild 2011-12-12 kl. 09.38.34.png

Den här kvällen hade hon ytterligare en mammaklänning med plats för magen. Inte den snyggaste som jag har sett i hennes garderob, men elegant och garanterat rymlig och bekväm. Till den bar hon stråldiademet och en glittrande clutch. 

Skärmavbild 2011-12-12 kl. 09.37.42.png

Drottningens djupblå klänning har vi sett förut och det hedrar henne att hon har som policy att alltid återanvända sina klänningar. En haute couture kan lätt kosta mellan 30 000 upp till 70 000 kronor. 

Storhertiginnan av Luxemburg var lite nedtonad på söndagen, ibland kan Maria Teresa smälla till med en riktigt tjusig blåsa, men igår var inte hennes bästa klännings- eller hårdag. 

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB