Startsida / Inlägg

Prinsen gav första hjälpen vid hästolycka

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2012-04-02 kl. 11.03.51.jpg

Prins Harry hyllas som hjälte efter att ha gett första hjälpen under en polomatch. Den svåra olyckan inträffade egentligen redan i mars, men det är först nu som den har blivit offentlig. Det var under en välgörenhetsmatch i Brasilien som den amerikanska affärsmannen Bash Kazi föll av sin häst och kolliderade med två andra ryttare. Harry hoppade snabbt av sin häst och la Kazi i framstupa sidoläge och såg till att han andades och hade puls. 

– Han är en fantastisk person och en sådan gentleman. Jag minns hur jag vaknade till liv med de där genomträngande blå ögonen som tittade på mig. Jag tror att jag fick en mindre hjärnskakning, men de har gjort en röntgen och allt ska vara bra, säger Kazi, enligt Daily Express.

Läs mer här!

Och här!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB