Startsida / Inlägg

Victoria och Daniel firar pappersbröllop idag

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2012-06-19 kl. 16.39.18.png

I dag för två år sedan sa Victoria och Daniel ja till varandra i Storkyrkan i Stockholm. 

Skärmavbild 2012-06-19 kl. 16.35.25.png

Över 700 gäster var bjudna till vigseln i kyrkan, men utan att överdriva kan jag säga att kronprinsessan och prinsen verkligen bjöd in hela svenska folket till sin kärleksfest. De var otroligt öppna med sina känslor och lyckotårar. 

Skärmavbild 2012-06-19 kl. 16.37.09.png

Festen var fantastisk och det allra bästa var nog Daniels tal … som satte press på många blivande brudgummar efter det. Jag minns att jag satt som klistrad för att höra vad han sa när jag kom tillbaka från kyrkan till redaktionen. Halva redaktionen satt vid tv-skärmarna. Jag var ganska tagen av vigseln, jag satt precis bakom Victorias och Daniels goda vänner och såg deras tårar och hörde deras viskande fina kommentarer om brudparet. Många av dem har ju varit med under hela parets resa, som haft både dalar och toppar…

 

Skärmavbild 2012-06-19 kl. 16.36.04.png

Självklart kommer Victoria och Daniel att fira sin bröllopsdag, men helt privat såklart. Daniel har jobbat idag, han var med under utdelningen av Hjärt-Lungfondens Stora forskningsanslag på Stockholms Slott, så någon romantisk heldag blev det inte. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB