Startsida / Inlägg

Kungen i blåsväder igen

av Jenny Alexandersson

Spanske kung Juan Carlos har fått mycket kritik den senaste tiden. Inte nog med att han reste till Botswana i våras för att jaga elefanter. Det påstås att han tog med sig sin älskarinna, den 47-åriga prinsessan Corinna Zu Sayn-Wittgenstein som har danska rötter. Som grädde på moset halkade han och skadade höften på resan – och drottning Sofia kom inte till sjukhuset de fyra första dagarna när han fick vård. En bok, ”Drottningens ensamhet” av den spanska författarinnan Pilar Eyre, hävdar att kungaparet har haft skilda sovrum sedan 1976 och kungen sägs vara en ”professionell förförare”.

Hur det är med den saken har jag ingen aning om, men att Juan Carlos är en riktig tölp ibland råder det väl inte några tveksamheter kring när man ser det här videoklippet. Kungen blir förbannad på sin chaufför och slår till honom på armen och gormar åt honom när han parkerar ”fel”. Inte så sympatiskt…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4dHaIacgkzk#!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB