Startsida / Inlägg

Prinsessans tårar vid begravningen

av Jenny Alexandersson

Igår begravdes kronprinsessan Marys kammarjungfru Tina Jørgenseni Vinderøds kyrka i Fredrikshamn. Tina anställdes vid hovet 2004 och stod väldigt nära Mary och hennes familj. Hon dog i sitt hem förra måndagen och det var flera hovanställde som var med under ceremonin, bland andra hovets kommunikationschef Lene Balleby och Marys personliga stylist Anja Alajdi och hovfrisören Søren Hedegaard.

Mary tog med sig äldsta sonen prins Christian på begravningen. Tina har ju jobbat väldigt tätt tillsammans med Mary och hennes familj de senaste åtta åren och var en väldigt omtyckt person. Ett år efter att Tina blev anställd vid hovet föddes Christian så Tina har alltså följt alla fyra barnen sedan de föddes.

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB