Startsida / Inlägg

Kate och William får barn i juli

av Jenny Alexandersson

För en stund sedan meddelade det brittiska hovet att Kate och Williams första barn kommer att födas i sommar. Den lilla prinsen eller prinsessan beräknas komma till världen någon gång i juli. Samtidigt dementerar hovet att Kate skulle vara gravid med tvillingar. Det är vanligt att drabbas av svårt gravidillamående på det sättet som Kate gjorde för en tid sedan just när man väntar två.

Som jag har skrivit tidigare så förberedde man sig förra året för en lagändring när det gäller tronföljden i Storbritannien. I december fick man ett formellt godkännande från de andra samväldesländerna att avskaffa manlig tronföljd. Nu kommer det äldsta barnet oavsett om det är en flicka eller pojke att bli regent.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB