Startsida / Inlägg

Victoria och Daniel i fryshuset

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-05-06 kl. 10.38.23

I fredags fortsatte Victoria och Daniel sin resa i Västra Götaland med ett besök på Fryshuset i Göteborg. Båda två är intresserade av problematiken kring utsatta barn och ungdomar. Deras gemensamma stiftelse som bildades i samband med bröllopet fokuserar ju på just detta.

Victoria får nästan alltid en bukett med blommor när hon besöker ett ställe och självklart fick hon en rejäl sådan i fredags. Daniel då..? Ja han fick nöja sig med en påsklilja, men verkade ganska nöjd ändå.

Skärmavbild 2013-05-06 kl. 10.38.41

Victoria och Daniel fick en rundvandring i de nya lokalerna, verksamheten flyttade till de gamla regementsbyggnaderna i Östra Göteborg tidigt i våras och invigdes den 18 april. De fick även information om ungdomsarbetslöshet, de ekonomiskt utsatta barnens situation och hedersrelaterat våld.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB