Startsida / Inlägg

Victoria och Daniel öppnar dörrarna till slottet

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-05-24 kl. 13.40.05

I år är det Victorias och Daniels tur att öppna upp slottet för besökare på Nationaldagen. Det har blivit en fin tradition med ”Öppet slott” och kungabarnen (ibland med respektive) har turats om att öppna portarna.

Man kan till exempel ta sig en titt på slottets paradvåningar helt gratis och kika in på de museer och utställningar som visas nu. Musikunderhållningen står bland andra Stockholms Studentsångare för och på den inre borggården kommer det att finnas en servering.

Skärmavbild 2013-05-24 kl. 13.38.38

Så här såg det ut förra året när Madeleine och Carl Philip välkomnade besökare till slottet. Madeleine har ju fullt upp två dagar innan bröllopet och har inte möjlighet att vara med den här gången. Förhoppningsvis kanske vi får se henne och Chris öppna slottet tillsammans nästa år?

 • Tjänstgörande redaktör: Nora Fernstedt
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB