Startsida / Inlägg

Victorias klänningsdesigner i pengatrubbel

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-06-11 kl. 10.41.03

Tack till er läsare för info om Victorias klänningsdesigner Fadi el Khoury som gjorde hennes fantastiska grårosa stass till Madeleines bröllop. Han gör verkligen fantastiska haute couture-klänningar. Tyvärr läste jag i DN i morse att el Khoury hamnat i pengatrubbel. Tidigare medarbetare och kollegor kräver honom på pengar för arbete de utfört men inte fått betalt för.

Skärmavbild 2013-06-11 kl. 10.41.38

Fadi el Khoury krävs på flera hundrtusentals kronor från bland andra en skräddare, en scenograf som jobbade med honom på modevecken och en skräddarmästare. Orsaken till pengabråket är tydligen en konflikt med en gammal affärspartner. Mycket tråkigt för alla inblandade såklart, jag hoppas bara att designern inte slutar att skapa vackra haute couture-klänningar.

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB