Startsida / Inlägg

Prinsessan Madeleine och Chris i sin första intervju

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-07-15 kl. 10.52.51

I samband med Victoriadagen gav Madeleine och Chris sin första riktiga intervju. Svenska Dagbladet träffade paret på Solliden och pratade bröllop, paparazzi, framtid och jobb.

Bland annat berättade Madeleine och den svåra tiden efter brytningen med Jonas Bergström. Hon tror att allt händer av en anledning och att hon behövde förändring och att få komma ifrån Sverige en tid.

– Man lär sig mycket av saker. Och ibland när man varit djupt nere så blir man starkare som person. Något som jag kanske behövde, liksom att stå på egna ben. Det var verkligen en process där jag lärde mig mycket, säger hon.

Madeleine berättade även att hon och Chris pratar tyska med varandra i New York när de inte vill att någon ska förstå vad de säger till varandra. Chris håller på att lära sig svenska, han tar lektioner i New York och lyssnar ofta på en cd hemma för att nöta in ord och fraser.

Chris berättar även vad som hände när han pekade finger åt en paprazzifotograf och vad han ska göra efter att han sagt upp sig från sitt jobb på Noster Capital och varför han avstod en kunglig titel – och varför Madeleine behöll sin kungliga status…

Läs mer här och se nya bilder på paret på svd.se!

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB