Startsida / Inlägg

Victorias husbygge och Madeleines semesterplaner

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-07-08 kl. 16.11.23

Glöm inte att kolla in Aftonbladet Söndag idag där jag skriver om kungafamiljens semesterplaner i sommar. Solliden är ju ett säkert kort i juli, då samlas hela familjen med respektive för att fira Victorias födelsedag. Just nu pågår ju Victorias och Daniels husbygge på Solliden, ett stenkast från vattnet kommer deras enplansvilla att stå klar i vinter. Poolen som byggs bredvid kommer de att dela med kungen och drottningen.

Och Madeleine då? Förutom Öland kommer hon och Chris även att hänga i Florida ett tag. Carl Philip och Sofia har sitt favorithäng i Ökenäs i Källvik där prinsen äntligen fått ja till att bygga en bastu på den nya bryggan.

 • Tjänstgörande redaktör: Sandra Christensen, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB