Startsida / Inlägg

Ytterligare en bebis i kungahuset

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-08-27 kl. 14.23.10

Det har pratats rätt länge nu om en kunglig graviditet i Monacos furstehus. Charlotte Casiraghi har inte någon kunglig titel, men är dotter till prinsessan Caroline och är nummer fyra i tronföljdsordningen. Den senaste tiden har Charlotte glatt visat upp sin gravidmage och det råder ingen tvekan om att hon och skådespelaren Gad Elmaleh ska bli föräldrar.

Skärmavbild 2013-08-27 kl. 14.23.43

Häromdagen var Charlotte i St Tropez tillsammans med ett gäng kompisar och blev plåtad ute på stan med magen fullt synlig. Och hon är inte ensam om att bli mamma i familjen. Charlottes bror Andrea Casiraghi och hans sambo Tatiana Santo Domingo är redan föräldrar, de fick sonen Sacha i mars i år och kommer att gifta sig den 31 augusti.

  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB