Startsida / Inlägg

Chris nobbar Sverige!

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2013-10-18 kl. 10.50.28

Nej men det här var ju trist. Chris O’Neill kommer inte till Nobelfesten i år heller. Anledningen enligt hovet är att hans arbete sätter p för en hemresa. Må så vara. Jag vet ingenting om hans jobbsituation just nu, men jag måste få leka moralkärring ett tag och sura över Chris nobbning. Nobel är ju Sveriges största pr-tillfälle, hela världens blickar är riktade mot Stockholm den här helgen och det blir indirekt även ett fantastiskt pr-tillfälle för kungafamiljen som är hedersgäster. Att avstå middagen är att nobba Sverige lite grand. Kom igen Chris! På med fracken!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB