Startsida / Inlägg

Möten på slottet

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2014-01-24 kl. 11.34.48

Slutet av januari har handlat mycket om möten på slottet. I onsdags delade drottning Silvia ut stipendier ur Stiftelsen Drottning Silvias Jubileumsfond till forskning om barn och handikapp. Är du nyfiken på vilka stipendiaterna är och vad de ska använda pengarna till så hittar du det här!

Foto: kungahuset.se
Foto: kungahuset.se

Kungen hade också ett möte på slottet i onsdags. Han träffade Christian Di Schiena, Anneli Bergholm Söder och Helena Lindberg från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap som berättade om myndighetens arbete när det sker olyckor och kriser i samhället.

Foto: kungahuset.se
Foto: kungahuset.se

Och kronprinsessan träffade elever från Fryshuset och Kungliga Musikhögskolan i Slottskyrkan igår. De bjöd henne på en konsert som ingår i temat Unga musik på Slottet. Om det låter spännande så hittar du hela programmet här!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB