Startsida / Inlägg

Andrea Casiraghis vinterbröllop

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2014-02-04 kl. 11.07.36

Andrea Casiraghi och hans Tatiana Santo Domingo gjorde det inte särskilt lätt för fotograferna när de gifte sig (för andra gången) i Rougemont Church i Gstaad i helgen. Deras första vigsel i somras på slottet i Monaco var också ganska lågmält med en privat och borgerlig vigsel och en middag på Monte-Carlo Sporting Club för 400 inbjudna gäster. Det var inte särskilt många bilder som blev offentliga då heller. Men här är några på brudparet!

Skärmavbild 2014-02-04 kl. 11.08.26

Tatiana bar en klänning från Valentino, men några bilder på hur hon såg ut i helgfigur har inte kommit ut ännu. Till klänningen hör en varm cape och i håret bar Tatiana ett stråldiadem.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Designern la nyligen upp en skiss av klänningen på sitt Instagramkonto och Valentino skriver att den har ett liv av macramé-spets och elfenbensfärgad silkestyll. Capen är gjord av elfenbensfärgad cashmere.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Precis som på prinsessan Madeleines bröllop var Valentino inbjuden som gäst på vigseln och middagen. Här syns han tillsammans med den världskända fotografen Mario Testino och Tatianas styvfarmor Beatrice Santo Domingo. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

De kvinnliga gästerna fick en liten present under middagen, ett par bekväma ballerinaskor från Louboutin. Elisabeth von Thurn uns Taxis som är Vouges style editor och god vän till brudparet skrev så här på sitt Instagramkonto:

”Tack gode Gud för bröllopspresenten från Louboutin för jag promenade just uppför beret half fyra på morgonen i djup snö och galaklänning för att komme hem eftersom bilen fastnade!”

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Desserten bestod av en cheescake i form av en riktig gul Disney-ost.

Skärmavbild 2014-02-04 kl. 11.08.00

Så här söt var en av blomsterflickorna och en av familjens hundar under vigseln.

Skärmavbild 2014-02-04 kl. 11.08.10

Bruden Tatiana i sin vita cape. Den behövdes garanterat, det var både kallt och snöigt i Gstaad i helgen.

Skärmavbild 2014-02-04 kl. 11.07.49

Furst Albert på väg in i Rougemont Church. Andra gäster var bland andra Andreas mamma prinsessan Caroline, Charlotte Casiraghi, prinsessan Alexandra, Pierre Casiraghi och hans flickvän Beatrice Borromeo. Gästerna anlände i svarta bilar och dolde sig under svarta paraplyer.

Tatianas mamma Vera Rechulski och hennes lillebror Julio Mario Santo Domingo representerade hennes närmaste familj. Tatianas pappa Julio Mario Santo Domingo avled tyvärr 2009.

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB