Startsida / Inlägg

Prince George första solsemester

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2014-02-03 kl. 10.22.13

På tal om att ta med sina kungliga bebiser på resor. I senaste numret av Hello Magazine kan man se nytagna bilder på Catherine och lille prins George på väg till den karibiska ön Mustique. Catherine och bebisen flög första klass tillsammans med tre livvakter. Andra resenärer vittnar om hur lugn och skötsam den lille killen var under resan och det var en avslappnad hertiginna som klev av planet för en riktig solsemester tillsammans med sina föräldrar och syskon.

Prins William är kvar i England på grund av sina studier på Cambridge University. I april kommer George att få följa med sina föräldrar på en riktig långresa, då de besöker Australien och Nya Zeeland.

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB