Startsida / Inlägg

Hipp hurra och nobeldebut!

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2014-10-31 kl. 17.57.08

I dag fyller kungens syster prinsessan Margaretha 80 år och födelsedagen firas i Stockholm tillsammans med den närmaste familjen. Hovet berättar att firandet här hemma i Sverige var en överraskning från familjen, vanligtvis bor ju Margaretha i Oxford, England.

– Prinsessan Margaretha vill hålla låg profil kring sitt firande men hon tycker naturligtvis att det är väldigt trevligt att fira med sin familj och övriga familjen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Aftonbladet.

Svensk Damtidning berättar att prinsessan firades med en lyxig lunch på Östermalmshallen tidigare idag tillsammans med barn och barnbarn, prinsessan Birgitta och Tord Magnuson. Men det stora firandet sker som sagt ikväll tillsammans med kungafamiljen.

Skärmavbild 2014-10-31 kl. 18.05.16

En annan rolig nyhet är att både Chris och Sofia kommer att göra debut på Nobelfesten i år. Det ska bli väldigt roligt att få se Sofia i full galautstyrsel under middagen. Vilket diadem kommer hon att använda? Blir det ett nytt privat eller något från den kungliga samlingen? Vilken designer kommer få äran att skapa hennes klänning? Det ska bli spännade att se.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB