Startsida / Inlägg

Morgonens djupdyk i juveler och lyxjakter

av Jenny Alexandersson

Skärmavbild 2015-04-16 kl. 14.04.20 I morse var det premiär på vårt nya kungliga program i morgon-tv. Förutom veckans hetaste kunganyheter, en het lista på kungliga lyxjakter (de största är enorma, nästan lika stora som finlandsfärjor) och bilder från Sofia Hellqvists första jobbdag med svärföräldrarna så hade vi en mycket kunnig och intressant gäst is studion. Skärmavbild 2015-04-16 kl. 14.28.47 Sophia Åkerlund från Bukowskis är expert på smycken och oerhört kunnig när det gäller kungliga juveler. Självklart ville vi veta hur mycket drottningens diadem kostar, men svaret från Sophia är ganska självklart – det är ovärderligt. Det är omöjligt att sätta ett pris på dess historia, dess stenar och hantverk. Men visst är det intressant att spekulera i skattkammarens värde. Vi pratade även om Sofia och om hon kommer att bära diadem vid vigseln. Skärmavbild 2015-04-16 kl. 14.15.06 Missa inte heller vårt snack om den förargade ex-prinsen från Polen som utmanat Upiks-ledaren Farage på svärdduell i Hyde Park! Eller prins Williams tvåtimmars-gräns för att nå Kates förlossning. Se hela programmet här!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Emma Lindström och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB