Startsida / Inlägg

Sofia Hellqvist, prinsesskolan och tatueringar

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-05-08 kl. 10.51.03

I går morse var det dags för Kungligt igen och dagens hetaste ämne var helt klart Sofia Hellqvist och den ”prinsesskola” hon går för att förbereda sig inför jobbet som prinsessa. Det handlar såklart inte om någon regelrätt skola utan en utbildning liknande den som prins Daniel genomgick inför bröllopet. Det är bra att känna till hur hovet är organiserat, ha grundkunskaper i historia och hur medlemmarna i släkten Bernadotte hänger ihop. Dessutom är en dos statskunskap viktigt att ha med sig i bagaget. (Se hela avsnittet här!)

Skärmavbild 2015-05-08 kl. 11.21.16

Gårdagens gäst var Johanna Lejon som är hovreporter på Svensk Damtidning. Hon berättade bland annat att   Sofia har ett försprång i jämförelse med Daniel eftersom hon redan är väldigt bra på engelska, Sofia bodde ju ett par år i New York och behöver inte slipa på språket så som Daniel behövde göra.

Och så var det ju det här med Sofias tatueringar. Tar hon bort dem eller behåller hon dem och vad hände med den stora tatueringen på ena armen? Se svaren i klippet här nedan!

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB