Startsida / Inlägg

Ska Emma Pernald nita Carl Philip?

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-06-02 kl. 14.29.29

Emma Pernald var tillsammans med Carl Philip i tio år och var alltid trevlig och proffsig mot oss journalister. Nu visar hon dessutom att hon har humor. Ni kanske såg intervjun som TV4 gjorde med Sofia och Carl Philip igår? Ganska så tillrättalagd såklart, men det brukar ju sådana intervjuer vara. Så det var inget paret sa som direkt kom som en överraskning. Men när Carl Philip klämde i med ett  ”Jag kanske inte har känt kärlekens magi innan jag träffade Sofia, men sedan jag träffade Sofia känner jag verkligen hur den kan transformera en person”, hajade jag till. Eh…. Har du glömt Emma som du var tillsammans med i tio år? Jag hoppas att han inte menade så som det lät. 

Aftonbladets kolumnist och tv-krönikör Jan Olov Andersson skrev idag i sin kolumn: Vore jag Emma Pernald, som var ihop med honom i tio år, skulle jag nita fanskapet nästa gång jag mötte honom.

Word!

Även Emma hajade till när hon fick höra om prinsens kommentar.

– Det var märkligt att höra. Jag kände kärlek de tio åren vi delade, sa Emma till Aftonbladet idag.

– Men jag behöver kanske inte ta er krönikör på orden, säger hon och skrattar.

Skön inställning.

Skärmavbild 2015-06-02 kl. 14.41.24

Några bittra känslor finns inte mellan Emma och Carl Philip efter uppbrottet. Hon önskade prinsen lycka till i samband med förlovningen och träffar honom då och då, hon är fortfarande bästa vän med prinsessan Madeleine. Emma är idag gift med Tomas Jonson och har sönerna Arthur och August.

 • Tjänstgörande redaktörer: Elin Wieslander, Ellen Norberg, Frida Westergård och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB