Startsida / Inlägg

Prins Carl Philips vän har blivit pappa

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-06-12 kl. 22.42.17

Minns ni Claes Kockum som var gäst på Carl Philips och Sofias bröllop i somras? Han lärde känna prinsen på Lundsberg och är medlem i kungens jaktlag. Han bor i London tillsammans med sin fru Sandrine Roussel som är halvsyster till miljardärskan Athina Onassis. Sandrine är dotter till Athinas pappa Thierry Roussel och hans andra fru svenskan Marianne ”Gaby” Landhage

Nu har paret fått sitt första barn, man kunde ju se hennes fina gravidmage redan i juni på röda mattan. Det blev en liten kille som har fått namnet Louis Henrik Thierry och han föddes i London den 4 oktober 2015.

  • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB