Startsida / Inlägg

Här är prinsessan Madeleines nya chef

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-11-04 kl. 11.14.06

Så här såg det ut på prinsessan Madeleines Facebook tidigare idag. Det är en bild från en trevlig fikastund i London tillsammans med World Childhood Foundations nya generalsekreterare Paula Guillet de Monthoux. 

Madeleine jobbar ju fortfarande på Childhood även om hon har flyttat till London och Paula kommer att bli hennes närmaste chef. Paula är civilekonom och bor i Stockholm med sin man och två tvillingflickor. Hon har tidigare jobbat som insamlingschefen för UNICEF och som generalsekreterare för SOS Barnbyar i Danmark. Förutom att hon är prinsessans nyblivna chef så håller hon även på att göra klart sin avhandling i ekonomi.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB