Startsida / Inlägg

Tyst minut och flagga på halv stång på slotten idag

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-11-16 kl. 09.41.28

I dag klockan 12.00 flaggar de kungliga slotten på halv stång. Samtidigt hålls en tyst minut för offren i terroristattacken i Paris. Det finns ingenting jag kan skriva just nu som kan säga något om vad jag känner inför det fasansfulla som har hänt. Helgen har varit präglad av attacken och jag har följt nyhetsflödet så gott det går med en liten kille där hemma som kräver uppmärksamhet, kramar och bus. Men jag har försäkrat mig om att mina vänner i Paris är okej och de här raderna får räcka just nu.

Foto: kungahuset.se

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB