Startsida / Inlägg

Prinsessan Madeleine skrattar loss i Skavlan

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2015-12-08 kl. 11.20.51

Vad härligt! SVT har lagt ut en teaser på veckans Skavlan och det ser verkligen ut som om prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har väldigt trevligt i programmet. Andra gäster är tv-kocken Jamie Oliver och sångerskan Adele. Programmet spelades in i London förra veckan.

– Jag visste då jag gick in i studion att det här är nog den starkaste gästlistan vi någonsin haft. Men att alla också var så öppna, generösa, roliga och dessutom intresserade av varandra, övergick även mina egna höga förväntningar, säger Fredrik Skavlan.

Chris och Madeleine matchar varandra i mörkblått, hans näsduk har samma färg som hennes blus. Och det var ungefär så snacket gick i Kungligt-redaktionen när vi pratade om parets medverkan i studion. Självklart matchar de varandra och är sobert klädda. I veckans Kungligt analyserar vi självklart prinsessparets snack i Skavlan, missa inte det på torsdag!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Frida Westergård, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB