Startsida / Inlägg

I London är prinsessan en vanlig Svensson

av Jenny Alexandersson
madde

Missa inte dagens tidning där jag berättar om prinsessan Madeleines liv i London. Svensk Damtidning har publicerat nya bilder på prinsessfamiljen och det är svårt att se skillnad på Madeleine och resten av Londonmammorna i Hyde Park när hon promenerar i parkas och har en pappmugg med kaffe i handen. Trots att det finns mycket paparazzis i Madeleines kvarter så har hon faktiskt lyckats med att leva ett relativt anonymt liv i staden och jag tror att hon trivs med det. Hon kan ha ett lugnt hemmaliv samtidigt som hon då och då genomför vissa kungliga uppdrag. Det kommer säkert bli mer med tiden, just nu är hon ju mammaledig med Nicolas och Leonore.

Men framöver väntar en ny flytt, i alla fall om man får tro riksmarskalk Svante Lindqvist. Hans tolkning av successionsordningen är att ett barn som är med i tronföljden måste gå i svensk skola och ta svensk studentexamen och tala perfekt svenska. Det betyder att Madeleine, Chris och barnen troligtvis flyttar hem när Leonore ska börja skolan. I ”Skavlan” berättade Chris att de tittar på olika alternativ och att de satt Leonore i kö till flera skolor, men han avslöjar inte om det handlar om England eller Sverige.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB