Startsida / Inlägg

Platsbrist på Solliden och kungafamiljens alla smeknamn

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2016-06-22 kl. 21.56.49

Idag hade vi säsongsavslutning på Kungligt med Jenny Alexandersson inför sommaren. Och det var ett fullspäckat program där vi bland annat avhandlade hur den växande kungafamiljen ska lösa problemet med att få plats med alla på Solliden i sommar. Och så gick vi igenom allas smeknamn. Lippe, Tjabo och Oja har ni säkert hört. Men visste ni att Madeleine kallas för Len och Leni och att Leonore kallas för Nono?

Jag vill passa på att tacka er alla fina tittare för att ni har hjälpt till att göra Kungligt till ett succéprogram. Jag har läst vartenda mail och blivit superglad när ni haffat tag i mig på stan för att prata bort en stund. Vi har verkligen haft rekordsiffror, det program som haft mest tittare har nått upp till hisnande 871 357, det är fantastiskt! Sedan vi startade Kungligt med Jenny Alexandersson så har vi haft 17 miljoner startade strömmar, jösses det är nästan svårt att ta in! Tack igen!

Och tack till vår härliga programledare Maria Bjaring och hovreportrarna från Svensk Damtidning Johanna Lejon, Liv Sander och Margareta Gotthardsson som förgyller studion varje vecka!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB