Startsida / Inlägg

Så firar kungaparet sin bröllopsdag

av Jenny Alexandersson
omslag

Kungaparet firar ju rubinbröllop, 40 år som gifta, på söndag, men tyvärr blir det inget stort officiellt firande liknande silverbröllopsfesten 2001. Istället samlas familjen på Solliden på Öland. Men du som är sugen på lite kunglig kärleksglans ska såklart köpa Aftonbladets fina jubileumstidning Royal som finns i butik nu. Den är full av unika bilder, kungaparets egna kärlekstips för att få en relation att hålla länge och allt om resor, fester, barn och barnbarn.

Skärmavbild 2016-06-17 kl. 12.20.07

Och i höst kan du se en exklusiv utställning på Kungliga slottet, då fem vackra bröllopsklänningar visas upp. Det är drottning Silvias, kronprinsessan Victorias, prinsessan Madeleines, prinsessan Sofias och prinsessan Lilians klänningar. Utställningen öppnar 22 oktober och pågår fram till och med 5 mars 2017.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB