Startsida / Inlägg

Prinsessan Sofia berättar om jobbet

av Jenny Alexandersson
jenny

Hej på er! Sommarsemestern är över för de flesta den här veckan, så även för mig och Hovbloggen. Det är alltid blandade känslor att komma tillbaka efter lata dagar i solen, men den här hösten är full av härliga och roliga projekt så det känns inte ett dugg jobbigt att sitta framför datorn igen. Aftonbladets tv-program Kungligt med Jenny Alexandersson hade rekordsiffror förra säsongen och en ny säsong landar på www snart!

 

Skärmavbild 2016-08-15 kl. 09.58.07

Nu över till kungafamiljen – prinsessan Sofia är ju fortfarande engagerad i sin organisation Project Playground som hedersordförande och den 4 augusti var hon i Båstad för ett seminarium tillsammans med organisationen Gränslösa möten. Temat för dagen var ”A sustainable tomorrow” där både John Hope Bryant (som tidigare jobbat som rådgivare till Barack Obama) och Fredrik Reinfeldt medverkar som talare.

Sofia och PP:s generalsekreterare Daniel Madhani gav en intervju i samband med mötet.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB