Startsida / Inlägg

Victoria och Daniel hos kändiskocken i London

av Jenny Alexandersson
IMG_5847

Tidigare idag var Daniel och Victoria och åt middag hos kändiskocken Jamie Oliver på hans restaurang Fifteen i London. De hade med sig lille Oscar och Jamie Oliver berättar om mötet på sitt Instagramkonto.

”Vilken ära att ha prinsessan Victoria av Sverige på besök hos Fifteen tillsammans med prins Daniel och deras vackra nyfödda baby Oscar. Min fantastiska chefskock Robbin är svensk så det var väldigt speciellt. Vi hade riktigt intressanta diskussioner och delade vårt engagemang i att förbättra barns hälsa inför nästa generation. Kärlek Jamie.” 

Jamie öppnade Fifteen 2002 och lät 15 unga praktikanter tränas i köket av 25 professionella kockar och mentorer. Syftet med restaurangen och praktiken är att ge ungdomar som hamnat snett i livet nytt hopp och en möjlig karriär inom restaurangverksamheten.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Elliot Morseth Edvinsson, Lucas Klarén och Frida Englin Danielsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB