Startsida / Inlägg

Så vill prinsen stoppa ryktena

av Jenny Alexandersson
skarmavbild-2016-12-18-kl-21-51-51

I veckans avsnitt av Kungligt med Jenny Alexandersson pratar vi mycket om det brittiska kungahuset. Vi tar bland annat upp vad som stämmer och vad som är fel i succéserien The Crown. Och så pratar vi om prins Andrew, ständigt denna prins Andrew, som mer eller mindre har klippkort på de brittiska mediernas skandalrubriker. I veckan twittrade han ilsket och attackerade brittisk press med ett syrligt öppet brev. Han har tröttnat på att tidningarna skriver negativt om hans döttrar prinsessorna Beatrix och Eugenie. Han fräste även när det gäller ryktena om att han och hans bror prins Charles är ovänner efter att Andrew krävt bättre bostäder och villkor för sina döttrar. Allt är falskt menar Andrew. Andrews försök att stoppa ryktena skapade således ännu fler och större rubriker…

Hela avsnittet ser du här nedan!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB