Startsida / Inlägg

Alpsemester för kungaparet

av Jenny Alexandersson
skarmavbild-2017-01-09-kl-11-30-20

Ett kungligt år har passerat och vi har precis tagit klivet in i 2017. Kungaparet reste till Verbier i Schweiz efter nyår för att umgås med goda vänner. Med på resan var även prinsessan Madeleine och Chris O’Neill med sina två småttingar. Hovet publicerade en bild från semestern där kungaparet poserar med alptopparna i bakgrunden. Över 20 000 människor har gillat bilden på Facebook.

skarmavbild-2017-01-09-kl-11-27-07

Det är inte så konstigt att hovet lägger upp en hälsning från kungaparet, många har varit oroliga över drottningens hälsa. Den 23 december fick hon föras med ambulans till Danderyds sjukhus efter att ha drabbats av yrsel i samband med en födelsedagskonsert i Drottningholms slottskyrka. Hon stannade två nätter på sjukhuset innan hon fick åka hem igen och sedan dess var det tyst fram tills hovet la ut sin bild. Men nu verkar drottningen må fint och den 11 januari väntar uppdrag hemma i Sverige igen. Då kommer kungaparet att vara med under en pianokonsert på Gripsholms slott.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB