Startsida / Inlägg

Grattis! Nya bilder på prinsessan Estelle

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2017-02-23 kl. 09.24.42

Hipp hurra på födelsedagen prinsessan Estelle! I dag fyller sessan 5 år och det firas på hemlig ort – kronprinsessfamiljen befinner sig fortfarande på semester. En ganska lång sådan, men hovet har förklarat att det handlar om att Daniel och Victoria vill ta vara på tillfället och umgås riktigt mycket nu innan Estelle börjar skolan då det blir svårare att resa iväg en längre tid. Snart kommer Daniel att gå på föräldraledighet och ta över efter Victoria som ska jobba igen.

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 09.24.55

Underbart söt liten tjej!

Skärmavbild 2017-02-23 kl. 09.35.25

Men visst är det lite synd att det inte kom en bild från familjens resa? Det går ju faktiskt att ta en ny bild utan att avslöja var de befinner sig. De här bilderna togs i oktober under en familjefotografering (i serien som bilden ovan ingår i) och Estelle hade inte fyllt fem ännu. Hur som helst, Victoria och Daniel har verkligen lycktas i sin önskan att hålla destinationen hemlig och det unnar jag ju dem såklart.

Bilderna är tagna av Anna-Lena Ahlström

Kolla in de här härliga bilderna på lilltjejen – 5 gånger då Estelle charmat hela Sverige!

 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Marlon Appelgren och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB