Startsida / Inlägg

Nu är Kungligt med Jenny Alexandersson tillbaka!

av Jenny Alexandersson
kungligt2

Nu är Kungligt med Jenny Alexandersson äntligen tillbaka på tv! Tack för alla mail och alla frågor om säsongsstarten, det blev lite försenat, men nu är vi här. Förutom Maria Bjaring som rattar programmet med fast hand och humor och Liv Sander, vår superstar från Svensk Damtidning så gör Margareta Gotthardsson efterlängtad comeback! Hurra!

Nu kan du se oss varje torsdag morgon i TV3 klockan 08.45 och såklart i Aftonbladet TV när du vill.

kungligt6

Lite bilder från vårt erftersnack och uppsnack inför säsongsstarten i Aftonbladets studio med delar av gänget bakom programmet, bland andra producent Caroline Wiberg, exekutiv producent Tobias Lundén och redaktörssamordnare Stefan Sköld.

Skärmavbild 2017-02-09 kl. 10.02.25

2017 kommer bli ett härligt kungligt år med många spännande och intressanta händelser i den kungliga världen. Kronprinsessan Victoria fyller 40 år och planeringen är redan i gång. En rad småkronor firar också födelsedag, Estelle blir 5 nu i februari och lille Oscar fyller 1 år.

I Norge firar både kung Harald och drottning Sonja att de fyller 80 år. Fler jubilarer har vi i kung Willem-Alexander, 50 och prins Charles, 70. Drottning Elizabeth och prins Philip firar 70 år som gifta (!) och drottning Margrethe och prins Henrik firar guldbröllop. Ja det är bara en smula av vad som väntar under året!

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB