Startsida / Inlägg

Hon skriver skandalbok om Meghan Markle

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2017-04-03 kl. 11.09.17

Prins Harrys flickvän Megan Markle har klarat sig relativt fint i pressen sedan det blev känt att hon är prinsens flickvän. Det mest jag har läst om henne är positivt och även om mycket har vinklats kring hennes medverkan i tv-serien Suits med en del avklädda scener så framstår hon som en reko tjej som även ägnar sig åt välgörenhet.

Men igår började brittisk press rapportera kring en kommande bok om prinsens flickvän. Det är Meghans halvsyster Samantha Grant som skriver en ”tell all”-bok om sin syster.

Titeln ’The Diary of Princess Pushy’s Sister’, säger väl en hel del om vad den kommer att handla om…

Samantha kommer att avslöja hur det var att växa upp med Meghan och att hon inte alls är så reko som hon utger sig för att vara. Samantha lider av MS och menar att Meghan slutade att umgås med henne när hon blev sjuk 2008. Hon har varit mycket kritisk mot Meghan på sitt twitterkonto. Hon säger bland annat att Meghan är en ytlig person som vill klättra uppåt i livet och som älskade att titta på kungliga program på tv när hon var liten. Samantha säger även att Meghan är narcissistisk och själviskt.

Hårda ord. Men det verkar ligga en hel del annat gammalt groll bakom den här boken. Samanthas mamma Roslyn har kommenterat sin dotters kritik mot Meghan och säger att Samantha varit ute efter Meghan i många år. Hon säger att hennes dotter ljuger.

Igår skrev Samantha flera tweets där hon menade att tabloiderna överdrev innehållet i boken. Den kommer inte alls att utgöra ett hot mot Meghan, menar Samantha.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB