Startsida / Inlägg

Topplacering för Kungligt med Jenny Alexandersson

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2017-09-18 kl. 13.28.43

Det här är fantastiskt roligt! I fredags fick jag ett mail med våra tittarsiffror skickat till mig och det var ett enormt glädjande besked. Kungligt med Jenny Alexandersson har supertittarsiffror! Enligt MMS låg vi på tredje plats vecka 35.

Därmed har vi fler tittare och slår Idol, TV4-nyheter och program som Saltön och Uppdrag granskning (ja även om det såklart är ett riktigt bra program som vi alla borde titta på). Den veckan sändes vm-kvalsmatchen Vitryssland-Sverige och den toppar såklart listan, så egentligen hade vi kanske legat på andra plats.

Och den här topplaceringen är tack vare er tittare. Tusen tack för att ni engagerar er så mycket! Tack för alla mail och frågor och kommentarer. Det värmer! Maila gärna och berätta vad ni vill se mer av i programmet: jenny.alexandersson@aftonbladet.se

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB