Startsida / Inlägg

Meghan Markles pappa talar ut om skandalerna i tv

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2018-06-18 kl. 13.49.47

Jag kände på mig att det skulle hända förr eller senare. Efter alla turer med Meghan Markles pappa Thomas Markle och hans samarbete med en paprazzifotograf och uttalanden i medierna så satt han där till slut i morgonsoffan. God Morning Britain gjorde en liveintervju med Thomas i morse där han talade ut om allt som hänt.

Han berättar bland annat att han ångrar att han tog de där omtalade bilderna tillsammans med en paparazzifotograf, att han inte tjänade några pengar på det utan ville förbättra bilden av sig själv. Innan dess hade det mest publicerats bilder på honom i vardagliga situationer som när han körde bil, var på puben eller var ute och handlade.

Skärmavbild 2018-06-18 kl. 15.20.15

Han berättar även att det tog tre telefonsamtal innan Meghan berättade att hennes nya pojkvän Harry var prins av Storbritannien. Hon bad sin pappa att de skulle kalla honom för ”H” och inte nämna honom vid namn.

Han avslöjar även att han grät när han såg bröllopet på tv och att han var avundsjuk på prins Charles som fick föra Meghan nerför altaret.

– Tyvärr är jag förpassad till att vara en fotnot i det största ögonblicket i historien, istället för att vara pappan som för henne nerför altaret.

Tyvärr var han kanske lite för öppenhjärtig när det kommer till prins Harry och Meghans samtal med honom. Han avslöjar att de pratat om politik och att prinsen sagt att han ska ”ge Trump en chans”. Och att Harry verkade öppen vad gäller Brexit. Det där är big no no. De brittiska kungligheterna får inte ta ställning i politiska frågor, det är ju på samma sätt som kungafamiljen här hemma i Sverige. Det har Thomas Markle fått mycket kritik för i brittisk press under dagen.

I de bästa av världar borde föräldrarna till en ingift prins eller prinsessa få goda råd av hovet om hur de ska hantera uppmärksamheten och medierna. Vissa saker bör man kanske undvika som till exempel ställa upp på en livesänd intervju som går ut till miljoner tittare en måndag morgon. Hur som helst. Det är troligtvis sista gången (om Thomas Markle lyssnar på sin dotter och svärson) som vi får se Thomas Markle i tv på det här sättet.

 

 

  • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB