Startsida / Inlägg

Nytt avsnitt av Kungligt med Jenny Alexandersson

av Jenny Alexandersson
Skärmavbild 2018-11-15 kl. 20.47.15

Det är torsdag igen och därmed dags för ett nytt avsnitt av Kungligt med Jenny Alexandersson. I dag pratade jag, Maria och Sara om prinsparets instagram och hur de tog med följarna bakom kulisserna på italienska statsbesöket. Vi tog även upp prins Charles önskelista – jo han hade faktiskt en sådan till sin 70-årsdag och hans fru Camilla pratade öppet i en intervju om saker han önskade sig. Det var bland annat fint porslin och saker till trädgården. Han älskar att påta i trädgården och är väldigt miljöintresserad. Officiellt brukar kungligheter mest önska sig ett bidrag till sina välgörenhetsorganisationer, men inte den brittiske prinsen!

Skärmavbild 2018-11-15 kl. 20.47.48

Vi pratade även om drottnings Silvias speciella klocka som gör att hon kan ha koll på Madeleine i USA. Eller tja, vad klockan är i Florida rättare sagt. Och så tog vi även upp ifall det finns en skillnad mellan att uppfostra en kronprins eller kronprinsessa. Se hela avsnittet här nedan!

 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Vilma Stockvall, Elvira S Barsotti och Madelene Politis
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB