Startsida / Inlägg

Ännu mer kungligt i Aftonbladet

av Jenny Alexandersson
gala

Hurra hurra och grattis till Aftonbladet och alla som gillar gala, röda mattan och kungligheter! I dag blev det officiellt – Aftonbladet satsar ännu mer på kungligt material. Och det är mina tidigare kollegor och vänner Petra Lindell och Anna Frödell som håller i satsningen Gala Magazine!

Gala Magazine kommer att säljas i butikerna varannan lördag med start den 23 februari men redan från nästa torsdag kommer ni att kunna njuta av glitter, glamour och kungligheter i Gala-sidor i Aftonbladets huvudtidning.

gala2

– Vi startade galamagazine.se samband med Nobelfesten 2016 och bevakar sedan dess röda mattan i Sverige och utomlands. Vi hittar de spännande nyheterna, men spekulerar aldrig, det har gjort att både läsare och kändisar litar på oss. Det tar vi med när vi nu också kommer ut som magasin, säger Petra som är redaktör.

Jag är möjligtvis en aning partiskt när jag säger det här eftersom jag känner de här två personerna väl – men Petra och Anna är superexperter på att skapa spännande och intressant innehåll, snygg form och göra tidning både på nätet och pappret. Dessutom väl insatta och kunniga inom det kungliga området. Det här är en jättespännande och rolig satsning. Jag hoppas att ni kommer att läsa Gala Magazine med stort nöje! Det kommer jag!

 

 

 

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Tobias Johannesson, Ellinor Brenning, Hanna Lindström och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB