Startsida / Inlägg

Grattis på födelsedagen Chris!

av Jenny Alexandersson

Grattis på födelsedagen Chris O’Neill! I dag firar han 45 år och även om inte kungahuset uppmärksammar det på sin hemsida eller på sociala medier så får han ett rungande ”hurra” från Aftonbladet-huset.

Anledningen till att hans födelsedag inte uppmärksammas på samma sätt som de andra i familjen (som ofta grattas med nya bilder från hovet) är att han inte är någon del av kungahuset eftersom han har valt bort en kunglig titel. Men han är självklart en del av kungafamiljen. Så nu har vi rett ut det!

Vi pratade om Chris födelsedag i morse i veckans avsnitt av Kungligt med Jenny Alexandersson. Jag är säker på att han firas ordentligt inom familjen. Vissa år har Madeleine och Chris åkt utomlands med barnen när Chris fyller år. Vi får se om det dyker upp några bilder på sociala medier vad det lider.

 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB