Startsida / Inlägg

Grattis på födelsedagen prinsessan Madeleine

av Jenny Alexandersson

I dag fyller prinsessan Madeleine 37 år och på kungahusets Facebooksida uppmärksammas födelsedagen med den här nytagna bilden. Den är tagen vid Hovstallet där prinsessan bor när hon befinner sig i Sverige. Fotografen heter Sara Friberg.

Födelsedagen firas helt privat med familjen. Nu är ju Chris och barnen också på plats i Sverige. De två äldsta, Leonore och Nicholas, drabbades av öroninflammation och feber föra veckan och kunde inte flyga som planerat.

Madeleine har ju redan hunnit med en hel del sedan hon lämnade Florida. Hon har bland annat lanserat sin barnbok Stella och hemligheten och varit med vid nationaldagsfirandet. Snart väntar en lång sommarsemester på Solliden på Öland tillsammans med resten av kungafamiljen.

 • Tjänstgörande redaktörer: Mikael Hedmark, Jennifer Snårbacka och Emelie Perdomo
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB