Startsida / Inlägg

Prinsessan Madeleines tårar i New York

av Jenny Alexandersson

I morse avhandlade vi som vanligt en handfull kungliga aktuella händelser i ”Kungligt med Jenny Alexandersson”. Vi diskuterade prinsessan Madeleines känslofyllda möte med Emma Örtlund som är med i Glada Hudik-teatern. 

Emma som har en funktionsvariation berättade om sin uppväxt och hur hon blev mobbad i skolan. Madeleine kunde inte hålla tårarna borta.

Vi pratade även om att Chris är den som är mest orolig över barnen hemma i Florida. Det avslöjade Madeleine i den omtalade intervju i tidningen Mama. Han brukar googla efter sjukdomar och vid ett tillfälle ville han ta med lilla Adrienne till sjukhus för att han tyckte att dottern såg lite gul ut. Madeleine fick stoppa honom och förklara att hon enbart hade varit ute i solen och fått lite färg i ansiktet.

Vi pratade även om hatstormen mot hertiginnan Meghan efter att hon lanserat en klädkollektion och att Helena Bonham Carter som spelar prinsessan Margaret i nya säsongen av The Crown talat med Margaret från andra sidan med hjälp av ett medium (!).

Se hela avsnittet här!

 

 • Tjänstgörande redaktör: Mikael Hedmark, Jenny Åsell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB