Inredningsbloggen

med Helena Aro

Arkiv för March 2010

- Sida 1 av 3

Köp denna underbara tidning!

av Helena Aro

Missa inte vår eminenta trädgårdstidning på fredag! 100 sidor fullspäckad med växthus, trädgårdreportage och massor av inspirerande tips för rabatter och uterum. Vi guidar dig till olika stilar i trädgården liksom hjälpa dig att skapa olika trädgårdsrum.

Här är en liten tjuvtitt av vad som väntas….. gissa hur mycket jag längtar efter våren och sommaren efter att ha kikat på bilderna…!

Bild 21.jpg Bild 22.jpg Bild 15.jpg Bild 23.jpg
Kategorier trädgård
Taggar trädgård

Är du en Vasco?

av Helena Aro

Alla är sin egen Vasco Da Gama eller Linné. Vi reser jorden runt, upptäcker nya städer, går på marknader och loppisar, njuter av annorlunda maträtter och samlar reseminnen. Och vi samlar dem i stilleben, vi ramar in och gör collage överallt i hemmets alla vrår. Här är några inspirerande hemma-hos bilder från New York Times hemsida.

Bild 10.png Bild 20.png Bild 19.png

 

Kategorier inredning, loppis

Drömsängen.

av Helena Aro

Finns det något bättre att bara strosa runt i tofflor en söndag. Sätta på en tvättmaskin, lyssna lite på radio, slappa och dricka te och latte hela dagen lång? Och sen skulle det passa mig perfekt att kasta mig i denna drömsäng och lösa ett och annat sudoku…..

Bild 10.png

Bild lånad från Shoot Factorys hemsida.

Kategorier sovrum
Taggar sovrum

Så vill jag ha det!

av Helena Aro

Miles Redd är inredare och kommer från USA. Han har jobbat med flera stora inredningstidningar, NY Magazine, Elle Décor, House and Garden, Country Life m fl. Jag kollade in hans portfolio på nätet och hittade denna underbara bild. Så här skulle jag vilja ha det om jag hade ett inglasat uterum!

Fortsatt trevlig lördag!

Bild 21miles redd.png
Kategorier inredning

Glöm inte…..

av Helena Aro

… att köpa Härligt Hemmas 100-sidor tjocka och glansiga påskmagasin som kommer nu på lördag. Den är fullproppad med recept och massor av roligt påskpyssel. Jag ska definitivt göra de vita tryffeläggen med vit choklad i, mums!

Trevlig helg!

IMG_0842.jpg

IMG_0839.jpg  

 

Kategorier härligt hemma

Stiligt Paul Smith!

av Helena Aro

Stelton firar 50 år och har därmed bjudit in modeskaparen Paul Smith för att lägga sina magiska händer på designklassikern ”Cylinda-Line” från 60-talet. Han har på ett sobert sätt fört in starka och pastelliga kulörer på handtagen. Men min favorit är den svarta barserien med ingraverade uttalanden av Paul Smith själv. ”Take pleasure seriously” …. står bl a på coctailshakern…. underbart!

Allt finns att köpa på Danskdesign.nu.

Bild 3.jpg Bild 8.jpg Bild 7.jpg
Kategorier kök

Designprinsen!

av Helena Aro

Carl Philip är verkligen vår nästa stora designprins! Kolla vilken otroligt vacker eldskärm, tänk att ingen kommit på den idén förut! Eldskärmen föreställer slottet Tre Kronor i siluett och är tillverkad i gjutjärn. 

– Eldskärmen blir en slags teaterkuliss med historiska referenser. När elden brinner bakom skärmen återspeglas dramatiken kring slottet Tre Kronor, säger Thommy Bindefeld, marknadschef på Svenskt Tenn.

Från och med idag säljs prins Carl Philips fantastiska eldskärm på Svenskt Tenn för 13500 kr. 

Bild 20.png Bild 18.png
Kategorier inredning

Skön matplats

av Helena Aro

Den här bilden är hämtad från bloggen House of Turquoise. Jag älskar enkelheten kring den här matplatsen och framförallt den turkost slitna dörren till det stilrena matbordet. 

B.png
Kategorier kök

Hipstamatic ett måste!

av Helena Aro

Wow säger jag bara! Jag är ofta lite teknikfientlig, och när vi fick Iphones via jobbet tyckte jag mest det var onödigt. Men idag älskar jag min Iphone. Har upptäckt appen ”Hipstamatic” som endast kostade 15 kr. Hela världen förändrades i ett bums. Eftersom jag fortfarande ligger sjuk hemma så gick jag på en hustur med kameran, visst blir det coola bilder!

bild-15.jpg bild-14.jpg bild-3.jpg bild-10.jpg bild-13.jpg bild-5.jpg bild-10.jpg bild-13.jpg bild-1.jpg bild-6.jpg

 

 

Kategorier inredning
Taggar hipstamatic
Sida 1 av 3
  • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB